Vaste fontein installaties

Vaste fontein installaties

Al meer dan 10 jaar ontwerpen en realiseren wij watershows op maat voor iedere mogelijke locatie. Of het nu gaat om een fontein in een gemeentepark, op een rotonde of binnen in een gebouw. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een watershow te plaatsen. Wij zullen uw wensen omzetten in een unieke en verbazingwekkende watershow. Van het aanleggen van een bassin tot aan de besturing.

Doordat onze systemen volledig te besturen zijn kunt u een dynamische en indrukwekkende watershow verwachten. Dit zorgt voor afwisseling en beweging die uw fonteinen een indruk laten uitstralen die niet zomaar vergeten zal worden. Een ander groot voordeel aan deze besturing is dat wij onze pompen optimaal kunnen laten draaien wat een energiebesparing oplevert van minimaal 25% ten opzichte van de ‘’normale’’ statische installaties! Door het gebruik van LED is ook de verlichting zeer energiezuinig. Door het plaatsen van een fontein in een bestaande vijver of meer zal dit ook de waterkwaliteit ten goede komen, het zorgt voor meer zuurstof in het water.

Onze fonteinen zijn modulair en naar wens ook nog lange tijd ná installatie uit te breiden of aan te passen. Ditzelfde geldt voor de verlichting van de fonteinen.

Voor meer informatie of ideeën kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!